Memudahkan Logistik Asia Tenggara

Rumusan

Terdapat beribu-ribu kombinasi bagi menjalankan sesebuah rantaian bekalan logistik di Asia Tenggara. Sama ada ianya B2C, penghantaran kargo (B2B), perlepasan kastam, penghantaran domestik (dalam negeri), atau sebarang gabungan servis kepada destinasi-destinasi utama di Asia Tenggara, servis Janio boleh melengkapkan rantaian logistik anda.

Tarikh & Waktu
Syarikat / Pembicara

9 Disember 2020, Rabu


4:00pm – 5:15pm

Janio Asia

Tujuan Janio adalah untuk membina rangkaian logistik Asia Tenggara terutama sekali untuk menyediakan infrastruktur yang dipercayai dapat membantu peniaga-peniaga Asia Tenggara memperkuatkan and menaikkan taraf operasi perniagaan mereka. Janio kini di Malaysia dan memberikan servis logistik ke negara-negara di Asia Tenggara seperti Singapura, Indonesia, Phillipines, dan Thailand.

Syed Ali Ridha Madihid, Pengasas Bersama, Ketua Pegawai Operasi

Ali mempunyai lebih dari satu dekad pengalaman pengurusan dalam bidang pembangunan perniagaan (business development), strategi korporat, rantaian logistik global dan pengurusan operasi. Ali telah memegang kedudukan pengurusan kanan di Expeditors International, SATS, Reebonz, dan Zalora. Dia sekarang berkhidmat sebagai COO Janio dan bertanggugngjawab membina rangkaian dan kemampuan Janio Asia.