Gandakan 3x Jualan E-Dagang Anda Menggunakan Kol Penstriman Langsung Secara Efektif

Rumusan

Gunakan KOL Live Streaming dengan berkesan sehingga melipat gandakan penjualan e commerce anda sebanyak 3x. KOL Live Streaming telah menjadi sangat popular sejak kebelakangan ini dan ia boleh dilakukan Oleh sesiapa sahaja! Jadi bagaimana anda boleh menonjol dari persaingan, meningkatkan kesedaran dan jualan anda? Sertai perkongsian kami untuk tahu lebih lanjut!

Tarikh & Waktu
Syarikat / Pembicara

8 Disember 2020, Tuesday


2pm – 3:15pm

MODEN KOL

MODEN adalah Akademi KOL Pertama di Malaysia di mana kami melatih orang yang mempunyai semangat dan bakat untuk menjadi KOL Profesional; pada masa yang sama, menyediakan pemasaran dan perkhidmatan KOL yang kreatif kepada jenama dan perniagaan. Ditubuhkan pada tahun 2019, kami telah melatih lebih daripada 1,000 KOL dalam jangka masa pendek 1 tahun, berumur 8 hingga 60 tahun, untuk melengkapkannya dengan set kemahiran menulis, penyuntingan video dan live streaming. MODEN telah dipilih sebagai salah satu syarikat untuk menghadiri Program Netpreneneur oleh Alibaba pada tahun 2019 dan juga 10 Finalis Teratas dalam Pertandingan Permulaan Buat @ Alibaba dalam jangka masa yang sama. Sejak itu, MODEN telah menapak di Malaysia, China, dan Hong Kong!

Jerry Hang, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif

Jerry Hang adalah seorang usahawan dengan kepakaran dalam ‘creative thinking’ dan perancangan strategik. Dia memulakan perniagaan pertamanya pada usia 11 tahun. Dia memperolehi RM1 juta pertamanya pada usia 23 tahun dan kehilangan segalanya pada usia 25 tahun . Beliau telah menubuhkan 2 syarikat teknologi kesihatan pada 2014 dan 2015, GetDoc dan HealthMetrics, dan berjaya mengumpul dana melebihi satu juta USD! Kemudian beliau menubuhkan MODEN KOL Akademi pada tahun 2019, melatih lebih daripada 1,000 KOL dalam jangka masa pendek 1 tahun. Dari kalangan usia peserta 8 sehingga 60 tahun; MODEN telah berjaya menjejakkan kaki di Malaysia, China dan Hong Kong! MODEN juga dipilih sebagai salah satu syarikat untuk menghadiri Program Netpreneneur 10 Hari oleh Alibaba pada tahun 2019 dan 10 Finalis Teratas dalam Pertandingan Permulaan Cloud @ Alibaba. Jerry telah dianugerahkan sebagai salah satu daripada 100 Usahawan Muda Paling Berpengaruh pada tahun 2019 juga!